• header
DRIVEN
BY
RIDERS
SNK \ Články \ Zobrazení

Písecká drakiáda

Sobotní ráno nevypadalo špatně, nepršelo! Úplné bezvětří nám sice trochu kazilo náladu, ale zastavit jsme se nenechali.

Kolem oběda dorážíme na "bejčák" , kde už hlavní pořadatel a organizátor Divadlo Pod Čarou  staví stany, aparaturu, chystá občerstvení a naráží bečky :o) . Dáváme se do práce, chystáme zázemí (díky Ozone samonafukovacímu stanu o trochu jednodušší než-li řešit zapomenuté tyčky od stanu ve Strakonicích ... :o) ) , a HLAVNĚ chystáme k testu nové kity Ozone 2011.

Kolem druhé hodiny odpolední se dostavují první zástupy zvědavců, soutěžících a hlavně i vítr! Soutěž o nejvyšší let, nejhezčího dráčka, opékání špekáčků, testování kitů, poradna, insurf board session jsou tedy v plném proudu stejně tak jako i nejpohodlnější křesílka ze všech!

Společně se s pomalu se blížícím setměním, odebíráme k občerstvově a startovací zóně velkého lampionového průvodu! Vše pak zakončuje úžasný ohňostroj nad Otavou s dominantou kamenného mostu v pozadí!

Rádi jsme se povedené akce zúčastnili, ukázali že dráčci mohou mít i víc šňůrek, dá se s nimi tahat, jezdit, skákat a vůbec určitě více než-li je jen "pouštět"!

Díky všem kteří přišli a doufáme, že jste si to užili stejně jako my!

Závěrem pak musíme poděkovat za skvělou organizaci, nasazení a  atmosféru lidem kolem Divadla Pod Čarou. DÍKY a příště zase. 

 

Good wind - Vaše all-boards crew

Vložil: susanAll-Boards.cz, 04.11.2010


Žádné komentáře.

Komentáře
Fórum
Bazar - nové

Kontakt | Zpracování osobních údajů | FAQ | Návod na vložení článku

mystic kiteboardingmystic kiteboarding facebookozonekites czech facebook pageozonekites international facebook pagemystic kiteboardingmystic kiteboarding facebookozonekites czech facebook pageozonekites international facebook page

design & code puradesign.cz