• header
DRIVEN
BY
RIDERS
SNK \ Články \ Zobrazení

Cabarete, ráj kiteboardingu v Dominikánské republice

 

Zima už nejenže klepe na dveře, ale už se ukázala v plné síle. Zatímco v Čechách už někteří oprašují zimní výbavu a s každou další vločkou vyčkávají, kdy budou moci vyrazit na vytoužený snowkiting, nekteří z nás vyrazili do teplých krajin. A to do Cabarete v Dominikánské republice, kde právě začíná sezóna. Období hurikánu a místního „nepříznivého“ počasí je již v nedohlednu a pomalu se sem začínají sjíždět nadšenci vodních sportů z celého světa.

Cabarete, malé mestečko, které během sezóny několikanásobně zvětší kapacitu populace, je právem, považováno za ráj kiteboardingu a windsurfingu.  Svědčí o tom i každoroční pobyt špičkových riderů  nebo místních kteří na vodě předvádí neskutečné věci.

Silná termika, která zde funguje už od dopoledních hodin a obrovská pláž nabízející vše od flatu, chopu, až po úžasný wawespot, díky místnímu reefu. Stačí si jen vybrat, na co máte zrovna chuť a náladu. Několik kilometrů vzdáleny spot La boca, známy ze spousty videí, kde například točil promo video pro kite C4 od Ozone Ariel Corniel. Úžasný flat odkud také můžete jet téměř několik kilometrů downwind až do Cabarete.

Proto je Cabarete místem, kde jsme rozhodli pořádat kurzy kiteboardingu, nabízíme zde tak veškeré zázemí, od nabídky ubytování, kurzů, půjčovny vybavení až po bohatý program, kdy ostrov nabízí tolik možností, že se nudit opravdu nedá.

Tento víkend zde proběhly surfové závody „Masters Surf Reunion“, na místní surfové pláži, kde je možnost každý den v ranních hodinách surfovat nebo si zaplatit lekci od místních instruktorů.

Souběžně zde probíhal Jazzový fetsival, který ještě umocnil atmosféru několika desítek beach barů.

Nestihli jste kurz kiteboardingu během léta nebo si chcete užít aktivní dovolenou se vším všudy v ráji na zemi? Nečekejte a přijeďte za námi. Veškeré Info naleznete na:

http://www.facebook.com/pages/Kitelement-School-Trips/104711556263220

Vložil: Kitelement, 30.11.2010


Žádné komentáře.

Nový komentář:

* Jméno:
* E-mail:
www:

Text příspěvku:

Komentáře
Fórum
Bazar - nové

Kontakt | Zpracování osobních údajů | FAQ | Návod na vložení článku

mystic kiteboardingmystic kiteboarding facebookozonekites czech facebook pageozonekites international facebook pagemystic kiteboardingmystic kiteboarding facebookozonekites czech facebook pageozonekites international facebook page

design & code puradesign.cz