• header
DRIVEN
BY
RIDERS
SNK \ Články \ Zobrazení

CZECH SNOWKITE SPOTS

Na sociální síti Facebook vznikl nový projekt

https://www.facebook.com/czechsnowkitespots

který by měl postupně shromáždit Vaše oblíbené snowkite spoty a informovat Vás o jejich dostupnosti a sněhových podmínkách.

Zde je jednoduchý popis, jak to celé funguje.

Jednotlivé spoty zastupuje vždy jedna fotka (příspěvek). Pod touto fotkou můžete pomocí komentářů informovat ostatní, jak to na spotu aktuálně vypadá. Pokud jste nenašli spot, který Vás zajímá, stačí napsat zprávu správci a ten spot vytvoří. Jestliže je místo fotky spotu fotka s vločkami, znamená to, že správce nemá fotku daného spotu. Můžete jí poslat ve zprávě správci nebo jí přiložit do komentáře u spotu.

 

Proč Facebook?

Protože ho má skoro každý a protože FB má výborně propracovaný systém upozorňování. Zde je pár příkladů jak ho můžete využít. Pokud Vás zajímá nějaký spot a chcete dostat upozornění vždy, když k němu někdo přidá komentář, je hned několik možností jak to udělat.

Pokud označíte stránky "Czech Snowkite Spots" že se Vám líbí (tzv. like), jednotlivé spoty se zobrazí na Vaší zdi (Timeline). Vy si spot, o kterém chcete být informováni najdete a pak v pravém horním rohu obrázku kliknete na malou šipku a zaškrtnete políčko "Sledovat příspěvek". Od té chvíle dostanete informaci vždy, když někdo přidá komentář ke spotu. 

Druhá možnost je sdílet příspěvek (spot) přímo na zdi Czech Snowkite Spots. Po té se spot objeví na Vaší zdi a vy budete vždy upozorněni když někdo přidá nový komentář. 

 

Možností je samozřejmě ještě více, takže si každý může najít svůj způsob.

Budeme také rádi když přispějete fotkou nebo videm ať už do komentáře nebo do obecné diskuze. Tato služba by měla sloužit nám všem, co jsme propadli tomuto výjimečnému sportu :-)

 

Vložil: Drespress, 02.12.2013

kena
02.12.2013, 16:46:49

jasny behem 14 dni vzniklo nekolik facebook projektu .... vsechny komercni a vsechny stejny .....ted uz nikdo nic nikde nezjistime neb to bude na 6 webech a cca 10 FB strankach .... zlata doba kdy existovali 3 weby mushow ...snowkite...kiteboard .cz kde se vzdy sehnal partak na jizdu nebo odpoved na to kolik kde je snehu :-))) navrhuji FB zcela zrusit ! :-) ku prospechu kiteru to roznodne neni ....

Odpovědět
T.T.
02.12.2013, 17:26:29

Mám ten samej pocit... diskuze a komentáře probíhaj již řádku let tady a na kiteboardingu.cz ,. tak na co se zas kýblovat jinam ?

Odpovědět
drespress (www | profil)
02.12.2013, 20:12:03

Hele mě taky štve něco pořád hledat na diskuzích a různých místech, o kterých třeba ani nevím. Proto jsem vytvořil tyto stránky, které řeší všechny spoty v ČR a mají za úkol informovat o aktuálním stavu na spotech. Jejich výhoda oproti všem diskuzím je ta, že si můžete nastavit, o jakém spotu chcete být informováni.

Odpovědět
Kena
02.12.2013, 22:32:39

Ale jooo ale jeden fb projekt ne nekolik to nicemu nemuze pomoci ...kdyby mel na fb vzniknou jeden velkej projek pro vsechny nejsem proti ale pokud vznikne  kopije toho co je na webu nebude to mit zadnej prinos....to co delas ty by krasne doplnilo napr jindrovu spolujizdu ...propajeni s moldavickou .... :-) .pak bych asi prinos nasel ...ale nejsem schopen zhodnotit ekonomickou stranku veci co vas to vsechny stoji a co to komu prinese ...posuzuju pouze vyhodnost primo pro me :-)  zdar  a hlavne at uz padne prach !!!

Odpovědět
drespress (www | profil)
03.12.2013, 09:46:24

Já ale právě nevidím nikde žádnou kopii. Ukaž mi web kde je vyřešená sněhová situace na snwokite spotech?

A co nás to stojí? Snad jen čas... A co nám to přináší? Snad jen dobrý pocit pokud to budou lidé využívat...

Odpovědět
kena
03.12.2013, 10:26:59

jedina zatim fukcni FB stranka je kite spolujizda ....a kdyby jste to dali do kupy s tim co jsi udelal ty ....asi by to mohlo pro FB komunitu byt prinosem ....a moldavu a rejzi jako top spoty si pripnout k tomu :-) jde mi opravdu jen o to aby kdyz uz byl jeden uzel ! diky moc

Odpovědět
Zdenek
10.12.2013, 17:37:06

FACEBOOK je podpora americkýho imperialismu a kdoví jak je do toho zapojená NSA a ostatní agentury. Chci vidět tu sněhovou situaci, když i na chmi.cz jsou informace špatný?  Nejezdím na místa kde je 5 škol a 10 prodejců, hledám na turistických mapách volný místa bez stromů a drátů.

Odpovědět
Filip
02.12.2013, 13:42:11

Moldava má svou stránku na facebooku. https://www.facebook.com/moldavakitespot

Odpovědět

Nový komentář:

* Jméno:
* E-mail:
www:

Text příspěvku:

Komentáře
Fórum
Bazar - nové

Kontakt | Zpracování osobních údajů | FAQ | Návod na vložení článku

mystic kiteboardingmystic kiteboarding facebookozonekites czech facebook pageozonekites international facebook pagemystic kiteboardingmystic kiteboarding facebookozonekites czech facebook pageozonekites international facebook page

design & code puradesign.cz