• header
DRIVEN
BY
RIDERS
SNK \ Články \ Zobrazení

My:Rujana 5:0

RUGEN-KDO NEHRAJE, PROHRAJE

Story se, prozatím tedy pro mne, začíná v neděli, kdy se to tam víceméně rýsuje.Obvolávám nejbližší okolí,rozesílám sos semky, počínaje partjaky ,přes mladé brabce, kteří si svou vírou zatím nejsou jisti, až po matadory ,kterýžto jsou vždy u všeho zásadního ,ale všechno marně.Přitom předpověd je naprosto famozní, pa jz Krepitz,so jv Rosengarten ,ne jzz Backenberg, ovšem jak se později ukáže, až do odjezdu jako na houpačce, ráno to tam je, odpo. ne, večer ješte víc, ráno mín, odpo. nic, vecer zabíjacka.............
V úterý zázrak, sms ,ozývá se Radak ,,zdar dal mi na tebe tel. Flastr, prej chceš na Rujanu,,. S jeho fenkou jsme tři, skrz forum na ws doplnujem na čtyry ve čt ráno o windsurfera Petra áká Ahmeda,ve čtyři  odpoledne volám ješte ze zvědavosti matadores Lakýsovi, jestli už vyrazil do Dánska.Ukazuje se, že si s nim jeho partaci hrajou jaksi na schovávanou a tak po deseti minutách jsme v pěto dvě hodiny posléze zahnízděni v dvanácetfolksce a pak už klasika, všechno šlape podle pečlivě hehe napsaného scénáře.
Za Berlínem začíná slejvák jak kráva, celá kára chrní ,krom řidiče, ten asi nespal.Ve čtyry přijíždíme do cíle, osvědčene HC chatky ,kemp v Backemberku, dvestě metrů od mooře, romantika jak ústřice, shledání s Teplickou partou, rozuměj jakože z Teplic, čtyry hodky šlofík, budíček a nástup na šichtu.
Přijíždíme na Krepicz ,12-15m ideální podmínky na rozcvičku ,vítr postupně slábne až k 10ms, sluníčko, později částečně zataženo,voda parádní ,chcíplotiny smrděj ,fotoreportérka zaujímá polohu foto, všici jezděj jak dráha , dávám si   jeden daunwind s pětkou, druhej se sedmičkou,, potřeti se málem utopim, nechápu,jako kdyby jste přes noc zapomněli onanovat,naštestí Lakys rozerve draka a tak balíme a přesouváme se do Wieku.
Snad do desíti brousíme tamnější sklo hladinu, stále 10m, vody hodně málo, ale pomalu se mi začíná vracet víra.Večerní grilovačjka probíhá stylem, co jsem to chtěl říct ,aha jo chtěl jsem jít spát.Skore pro dnešek dobrý, dva spoty, vítr celej den ,sluníčko, hlavně bez deště.
Sobota o šestý nechtěně šramotím čímkoliv, páč ve větvích stromů již ševelí ten hustý teplý vítr z  jv,kol  jedenácté už strojíme na Rosengardenu ,pařák jak nutrie, 6m postupně zesiluje na 10ms, paradisoklasiko ,ve špičce 20ms ,přičemž jedenžto z českých spolubijců okouší na louce s dvanáctkou stav beztíže,v šest berem nohy na ramena, lehčí sprška, v osum už se cpeme u grilu.
Ještě nestihnem dožvejkat ni pátou flaksu ,když tu ve větvích stromů opět On, ale tentokrát  jzz, na obloze ani mráčku, s jedem na krysy se jdem číhnout na plage u kempu ,10ms ,úprk ,agitace,výhrůžky...
v devět jsme na vodě ve čtyrech, fotograf na svém místě ,desítky diváků, kteří když se dozvěděli o chystaném cirkusovém vystoupení pomalu usedají na svá místa na plaži a biograf začíná.Jezdíme jak na řetízkovym kolotoči ,do moře olíčko,stoupačka ,olíčko, stoupačka,réčko,stoupačka,stoupačka,jedna dve tři halzy ve vlnkach a zas znova a znova, dokavad slunce neskryje svou tvář za šírým vodním obzorem pchá.Obecenstvo se rozchází zpět ke svým šedým životním utrpením a parta začíná lejt,,ty vole to jsou tři,, jo jdeme spát.
Neděle, snídáme asi tři hodiny, protože všem je víc než jasný, že tenhle mač jsme prostě vyhráli. Dva dni ,čtyry spoty, přesto se pomalu znuděně odebéřeme později do Wieku, kde za kolísajícího větru 7-12ms skorujem na 5-0,
no a  ve tři balíme,ryba u Thomase,trajekt,aa ihahaha 
 
text: Josephadlerlokalen
foto: Radak
 
PS: videopohlednice:
Vložil: radakovicrad, 18.06.2013

stejnaci.eu (profil)
20.06.2013, 10:31:54

BUHE ;-) dobra story

Odpovědět
jindra (profil)
19.06.2013, 08:33:41

Kajťákův sen !!!

Odpovědět

Nový komentář:

* Jméno:
* E-mail:
www:

Text příspěvku:

Komentáře
Fórum
Bazar - nové

Kontakt | Zpracování osobních údajů | FAQ | Návod na vložení článku

mystic kiteboardingmystic kiteboarding facebookozonekites czech facebook pageozonekites international facebook pagemystic kiteboardingmystic kiteboarding facebookozonekites czech facebook pageozonekites international facebook page

design & code puradesign.cz