• header
DRIVEN
BY
RIDERS
SNK \ Články \ Zobrazení

2014-05-08 Eurosee/čtvrtek - report

Luxusní předpověd na svátky na Eurosee začala skvěle. JZ-Z vítr 5-8m.s občas více, občas méně, přál všem kiterům jak s 19kama tak s 11kama. Navečer se u břehu udělal luxusní flat + vítr trochu polevil, ale zato výrazně nabral na stabilitě. To už ale vydrželo jezdit jen pár posledních skalních (3ks) kiterů. Slunce, voda teplá, málo lidu co víc si přát.
Večer v skoro 0m,s jsme s brachou konečně otestovali Chrono 18. Zatím ta 10minutovka než to lehlo na -0.1m.s nelze použít pro nějaký závěr. Nicméně kite do vody jen tak nespadne a když se Chrono v tom bezvětru rozjede(chce to grif dostat to ve ??(málo)m.s do skluzu) tak letí hodně pohodlně, hodně rychle a vůbec nestahuje..Letěl jsem na raceboardu plnej speed a koukam na hladinu (olej) a trnu jestli nepoplavu zpět až to otočím, pak otočka kite zase zastaví/nejede to/ kejvu a se prkno zas utrhne do skluzu a nabere rychlost kite vali zas jako vzteklej.. 

Vložil: stepan(ST), 09.05.2014


Žádné komentáře.

Komentáře
Fórum
Bazar - nové

Kontakt | Zpracování osobních údajů | FAQ | Návod na vložení článku

mystic kiteboardingmystic kiteboarding facebookozonekites czech facebook pageozonekites international facebook pagemystic kiteboardingmystic kiteboarding facebookozonekites czech facebook pageozonekites international facebook page

design & code puradesign.cz