• header
DRIVEN
BY
RIDERS
SNK \ Články \ Zobrazení

2014-02-14 Kronoše - NoSnow report

V pátek nás nalákaly luxusní podmínky reportované v Krušných horách (bohužel museli jsme pracovat jako ostatní) na sobotní snowkite výjezd.
 
Předpověd klasicky strašná, Krušné hory od 10h déšť, Jizerky nemaj žádnou pořádnou plochu a v Krkonoších není sníh, ale hlasí tam alespoň slunce tak jedem zkusit Vítkovice mikrospot.
Cestou mineme spot Hnojník, hluboká orba a hnedá barva široko daleko nevěstí nic dobrého, ale na obzoru je trochu té bílé hmoty vidět, tak jedem dál.

Ve Vítkovicích o 100m vejš se zničeho nic objevila nádherná vrstva cca 2cm sněhu (hurááá). Spot původně 400x800m je zmenšen ve své kolmé délce na polovinu výběhem pro oře, takže parádní hliněný plac zmenšený na 200x 200m je tu a nic lepšího není.
U silnice vypadá situace ješte dost dobře ale lehkým sklouznutím za hranu obzoru začína parádní slalom mezi krtincema. Naštěstí kopec je pastvina, krátce střižená/koněm kousnutá tráva a tak že není sníh vůbec nevadí.

 
 
Samotná jízda není vůbec špatná, se zesilujícím vetrem jde i začít skákat, trénovat rotace navíc s bráchou můžeme i dobře porovnat Frenzy 13m/2014 vs Summit 15m/2014 neustálým přehazováním kitů mezi sebou. 
 
Na spotu jsme 4kiteři a eticky si udržujeme své sektory jedna dvojice se drží u lesa druhá (já s bráchou u ohradníku)
 
Časem mi přestává prkno zcela jezdit, a za mnou se delá divný pruh..:) a tak zjištuji že prkno Nitro Magnum už dosloužilo.. :)
 
Doufejme že ještě něco napadne a tímto Krkonoše doporučuju jen pro opravdové nadšence. 
 

Vice fotek

Vložil: stejnaci.cz, 16.02.2014


Žádné komentáře.

Komentáře
Fórum
Bazar - nové

Kontakt | Zpracování osobních údajů | FAQ | Návod na vložení článku

mystic kiteboardingmystic kiteboarding facebookozonekites czech facebook pageozonekites international facebook pagemystic kiteboardingmystic kiteboarding facebookozonekites czech facebook pageozonekites international facebook page

design & code puradesign.cz