• header
DRIVEN
BY
RIDERS
SNK \ Recenze vybavení \ Zobrazení

Soma Bay

Tak jsme si to narychlo a bezrozmyslu odficeli na tyden do Afriky, zadne super teplo se nekonalo, ale aspon nam trochu fouklo. Ruby zrejme dal Kadafimu, nebo Muhamedovi vetsi baksis nez my a foukalo mu cely tyden na 7ku. Ackoli 2 dny před odletem vypadala predpoved vcelku slibne, skutecnost byla takova, ze pekne dunelo kazdy den jen rano a během dne to postupne lehalo.

Mistni kite base Club Mistral je asi jedina na svete kde bylo vic kitujicich zenskych nez chlapu. Vetsina z nich byla i celkem pohledna, řekl bych, ale jisty si nejsem. Zatimco náš cesky tandem jezdil v kratkem neoprenu a v prubehu dne odkladal jen do lycry, do bikin a nebo dokonce i bez nich, ze Žvejdo  tak nase puvabne spolu kiterky navlekaly na termo tricka nejdrive kratke, pozdeji dlouhe a nektere i super tluste neopreny...kdyby tu měli suchace, verim, ze by nepohrdli...

Ze zasady nikdy (zadarmo :)  nedelam reklamu zadnym prodejcum kite vybaveni a jinak tomu nebude ani ted, ale musim se podelit o zazitek, který me cely tyden doprovazel. Tesne před odletem, když uz zacala predpoved slabnout, jsem hodil rec s nejmenovanym prodejcem a ten pjel ódy na svůj nový model. Strizlive jsem ho vyzval, at ten zazrak teda ukaze, narval jsem ho do kite bagu a presahnul tak limit asi o 7kg.

 

Pravidelně každý den, když postupne vsichni vyskakali z vody a nebo je posbirala rescue, nafouknul jsem mastodonta, ujistil nechapave na celo klepajici nemcoury, ze urcite clun nebudu potrebovat a vyrazil na vodu. 


At je to jakkoli, soudruzi v Ozounu vytvorili opravdovy ultra light, který asi nebude mít moc alternativ a stabilne se udrzi ve vzduchu od 3,5ms a jezditelny je od 4-5ms (hodne bude zalezet na prkne). Nemcouri me stale napadali, at je nerozciluju a ze oznaceni velikosti na kitu je fake. Novy Edge se rozhodne hodi do vybavy kazdeho Race nadsence, ale nejen tam. Samozrejme to neni zadny freestyle model, ale jednoduche unhooky jsem prozkousel a slo to. Zapomente na pop, drak proste tahne a to porad, ale co je zde podstatné tak prakticky i v tom bezvetri. Co me prekvapilo jeste vic, je fakt, ze i v tom vanecku se drak zveda z vody ihned. Celkove je na svou velikost necekane rychly.

Vložil: nimbee, 31.03.2011

Filip
01.04.2011, 09:13:39

Edge není drak! Edge je regulérní křídlo (neboli WING).

Odpovědět
stejnaci.eu (profil)
31.03.2011, 23:02:20

supr videjko - dobra praca

Odpovědět

Nový komentář:

* Jméno:
* E-mail:
www:

Text příspěvku:

Komentáře
Fórum
Bazar - nové

Kontakt | Zpracování osobních údajů | FAQ | Návod na vložení článku

mystic kiteboardingmystic kiteboarding facebookozonekites czech facebook pageozonekites international facebook pagemystic kiteboardingmystic kiteboarding facebookozonekites czech facebook pageozonekites international facebook page

design & code puradesign.cz