• header
DRIVEN
BY
RIDERS
SNK \ Recenze vybavení \ Zobrazení

Mystic Warrior III LEN10...první dojmy!

 

Mystic letos přichází již se třetí generací řady Warrior III. Kromě řady inovací je asi největší novinkou design dělaný speciálně pro Rubena Lentena, jež napovídá samotný název Len 10.

Model Warrior znám ve všech třech generacích, ale musím říci, že poslední mě velice překvapil a jeho provedení mě naprosto nadchlo. Už když si vezmete poprvé trapéz do rukou zaujmou Vás měkké okraje táhnoucí se po celé délce na horní i spodní části trapézu. Gelová výplň nabízí nesrovnatelný komfort, kdy se Vám již nestane, že byste po celodenním ježdění měli otlačené nebo rozedřené boky.

Pevná a 3D tvarovaná zadní část trapézu skvěle sedí, drží Vám záda v přímé poloze a zabraňují jakémukoliv přetáčení trapézu.

Na přední části určitě oceníte bezpečně a spolehlivě fungující Clickbar systém zapínání háku, zabraňující nechtěnému otevření. Snadno a rychle tak hák kdykoliv zapnete. Dobré je však předejít znečištění systému větším množstvím písku, avšak pouhé propláchnutí vodou písek lehce odstraní. Spodní popruh přitahující hák ke spodní části trapézu a zabraňující tak vyjíždění háku nahoru je samozřejmostí. Pod hákem naleznete na suchý zip schovaný nůž pro případné přeříznutí lajn v krajní situaci, což však doufám nebude nikdo z nás potřebovat J

Pokud tedy hledáte trapéz, který Vám bude skvěle sedět, nebude vyjíždět s vynikajícím zpracováním a osobitým designem nemůžete udělat s Warriorem III Len 10 krok vedle.

Pokud si chcete trapéz vyzkoušet, neváhejte nás navštívit v našem Kitelement Lounge & Shop.

Vložil: Kitelement, 01.12.2010

pája
01.12.2010, 15:02:36

Sedí fakt parádně, i první pojezdy na sněhu jsou v pohodě. Drží na svém místě , netlačí a nevyjíždí. Já mam 196cm/87kg a velikost XL .

Aloha Pája

Odpovědět

Odpověď na komentář:

pája
01.12.2010, 15:02:36

Sedí fakt parádně, i první pojezdy na sněhu jsou v pohodě. Drží na svém místě , netlačí a nevyjíždí. Já mam 196cm/87kg a velikost XL .

Aloha Pája

* Jméno:
* E-mail:
www:

Text příspěvku:

Komentáře
Fórum
Bazar - nové

Kontakt | Zpracování osobních údajů | FAQ | Návod na vložení článku

mystic kiteboardingmystic kiteboarding facebookozonekites czech facebook pageozonekites international facebook pagemystic kiteboardingmystic kiteboarding facebookozonekites czech facebook pageozonekites international facebook page

design & code puradesign.cz