• header
  • header
  • header
  • header
DRIVEN
BY
RIDERS
SNK \ Recenze vybavení

Recenze vybavení

JAK VYBRAT NEOPREN PRO VODNÍ SPORTY

09/03/17 | Recenze vybavení | SNK
JAK VYBRAT NEOPREN PRO VODNÍ SPORTY

Neopren je nedílnou součástí výbavy vodního sportovce. Používá se v celé řadě vodních sportů, jako je plavání, vodáctví, windsurfing, kitesurfing, paddleboarding, surfing a další. Aby Vám dobře sloužil, je třeba vybrat správný typ, tloušťku a velikost.

SUMMITV4 poprvé v ČR aneb s otevřenou komorou navodě

Čtvrtek 17.11.2016 – 27 let po „revoluci“ dorazily do ČR první exempláře nejvyššího modelu otevřených komor firmy OZONE, a to SUMMIT – V4. Když nic jiného, tak jsme si tenkrát alespoň „vyzvonili“ jeden den volna připadající právě na dnešek. Tedy ideální čas na test nové lahůdky od OZONU.

CHRONO V2 – aneb takovej „normální“ víkend na MKB

CHRONO V2 je fakt pecka! Klidný, relativně nenáročný, pohodový, přesvědčivý, kultivovaný, zábavný drak. Komerčně přesně posazený do požadavků 80% normální populace. Pro 10% Tupoňů to není a nikdy nebude, Profi-jezdci, s ambicemi vyhrávat, šáhnou po R1čce, ale pro normálního středně pokročilého jezdce je CHRONO V2 fakt trefa do černého.

EDGE19 V8 aneb Vývoj EDGE19 za poslední 3 roky

13/08/15 | Recenze vybavení | KTB
EDGE19 V8 aneb Vývoj EDGE19 za poslední 3 roky

Zkratka V8 značí osmou sezonu vývoje nejvyššího modelu nafukovacích draků značky OZONE - a sice řady EGDE. Primárně se jedná o rejsového draka, který je ale díky svým vynikajícím vlastnostem používán i jako výborné náčiní pro free-ride, ve větších velikostech navíc i jako nekompromisní low-wind zbraň...

R1 poprvé v ČR aneb závodní super-sport nastupuje...

Měl jsem tu jedinečnou příležitost být opět prvním, kdo rozbalil a vojel dlouho očekávanou novinku firmy OZONE - a sice vysokovýkonný rejsový speciál OZONE R1, ale hezky popořádku…

NEW Ozone Edge v8 prvni dojmy na zakazanem Eurose

19/05/15 | Recenze vybavení | KTB
NEW Ozone Edge v8 prvni dojmy na zakazanem Eurose

Prvni dojmy z jizdy na funlg vé osmičce a parádni sešna na Eurosee ukončená policejni eskortou

Kitování pro ty nejmenší - Ozone Ignition

22/04/15 | Recenze vybavení |
Kitování pro ty nejmenší - Ozone Ignition

Zapojte ty nejmenší do kitování. Ozone Ignition s barem a bezpečnostním systémem na ruku.

OZONE FRENZY 2015 v ČR

07/11/14 | Recenze vybavení | SNK
OZONE FRENZY 2015 v ČR

Ve středu oficiálně dorazily do ČR první komerční kusy nové generace primárně snowkitového draka FRENZY model 2015. Prověřili jsme jeho největší velikost a to 14M2 ve standardní verzi v tmavě modré barvě. Vyrábí se ještě verze UL (Ultra-Light), která má lehčí látku potahu a tenčí vývaz galerie vrchlíku a je standardně světle modrá.

OZONE FRENZY 2015 - DESIGNER TALK

15/10/14 | Recenze vybavení | SNK
OZONE FRENZY 2015 - DESIGNER TALK

Průvodní video k OZONE FRENZY 2015 přímo s designérem Robbie Withallem.

Ozone Frenzy 2015

22/09/14 | Recenze vybavení | SNK
Ozone Frenzy 2015

Ozone Frenzy prošla nejzásadnější vývojovou změnou od prvního modelu před 11 lety. Znalosti získané z vývoje modelu CHRONO byly použity právě u Frenzy 2015. Plastové výztuhy v náběžné hraně, zcela nový porofil, vyvázání a bezpečnostní systém jež bude představen již brzy! Mrkněte na pár fotek.

<předchozí12345další> 

Komentáře
Fórum
Bazar - nové

Kontakt | FAQ | Návod na vložení článku

Mystic CzechOzone Kites

design & code puradesign.cz