• header
DRIVEN
BY
RIDERS
SNK \ Akce \ Zobrazení

OZONE SUMMIT 2013, Přibyslav - již tento víkend

 

 

Summit je setkání na nejvyšší úrovni. V našem případě nejde o setkání hlav států a vlád, ale všech příznivců landkitingu a snowkitingu. Všechny možný recenze draků jsou fajn, ale nejlepší je draka otestovat na vlastní kůži. Firma OZONE a BONESHAKER si pro vás přichystala testovací den draků OZONE - modelů 2013. OZONE SUMMIT proběhne na letišti v Přibyslavi dne 27.10.2012. Jste všichni srdečně zváni! 


Termín akce: 27.10. 2012 - od 10.00 - 16.00 hod.

Místo konání akce: letiště Přibyslav - kraj Vysočina

O co jde: celodenní kajtovačka a hlavně testy draků OZONE 2013. K dispozici a k testu budou nachystané nové modely draků OZONE. Budete moci vyzkoušet tréningáče OZONE IGNITIONOCTANE a další. K testu budou nachystané též nové De-Power komory OZONE ACCESSFRENZY a velice očekávaný (a letos poprvé testovaný) OZONE SUMMIT ! Celý test day proběhne za odborného dohledu ostřílených kiterů OZONE teamu, kteří vám rádi poradí a k drakům poskytnou odborný výklad.

Na testovačce budete také moci testnou a vyzkoušet vybavení (trapézy, oblečení, atd.) pro powerkiting, surfing, paddleboarding, windsurfing - od firmy MYSTIC.

Samozřejmě k dispozici bude celý prostor letiště pro volné ježdění! Také bude pro všechny nachystané občerstvení - pivečko Svijany, nealko limo, grog, párečky, atd.
 

Vložil: admin1, 24.10.2012

Snb89
25.10.2012, 09:54:07

Zdravim

vyzkouset si to muze prijet kazdy? I uplny zacatecnik, ktery s tim nema zadnou zkusenost, tzv. dostane i nejakou instruktaz? Bude to zpoplatnene nebo zdarma?

Diky za odpoved

Odpovědět
zelda - boneshaker (www | profil)
25.10.2012, 11:15:53

Vyzkoušet  si kites OZONE může přijet úplně každý. Budou k testu i tréningáče, které zvládne každý začátečník i bez zkušeností. Vše pod odborným dohledemem instruktora. Základní instrukce pro řízení draka dostaneš. Veškeré testy jsou zdarma! V případě zájmu o plnohodnotný kurz powerkitingu, se domluvíme na místě.

Odpovědět
Filip
25.10.2012, 11:25:57

Zatim to vypada na peknej fujavec, coz je jen dobre. Cim narocnejsi podminky tim vice se ukaze jak drak opravdu funguje. Behem SUMMIT soboty budeme vse sledovat a dokumentovat pro Vas vsechny a pripravime doufam kvalitni report vcetne videa. Kazdopadne kdo si chce SNK special poridit jednoznacne doporucuji si prijet draka proletnout. Vetsina recenzi se dela za idelniho podminek a pak se jezdci nestaci divit kdyz prijedou s drakem na zimni session do hor a ejhle ne vse je jak ma fungovat. Filip Ozone

Odpovědět
zelda - boneshaker (www | profil)
25.10.2012, 07:50:29

Foukat bude !!!!

Odpovědět
Komentáře
Fórum
Bazar - nové

Kontakt | Zpracování osobních údajů | FAQ | Návod na vložení článku

mystic kiteboardingmystic kiteboarding facebookozonekites czech facebook pageozonekites international facebook pagemystic kiteboardingmystic kiteboarding facebookozonekites czech facebook pageozonekites international facebook page

design & code puradesign.cz