• header
DRIVEN
BY
RIDERS
SNK \ Akce \ Zobrazení

Mistrovství ČR v landkitingu - Milovice 2012

V termínu 27.9. – 30.9.2012 se stejně jako každý rok uskuteční MČR v landkitingu a kitefestival na letišti v Milovicích. MČR - KITEFEST bude letos poprvé 4denní. Firma Boneshaker je partnerem a sponzorem této akce. V rámci KITEFESTU můžete navštívit náš stánek a poprvé v ČR otestovat komorové draky OZONE 2013, produkty MYSTIC, MBS MOUNTAINBOARDS, LOADED LONGBOARDS a další vybavení pro landkiting a snowkiting.


 


 

V rámci akce můžete pořídit (objednat) veškeré vybavení u nás na stánku až se slevou -20% !!!

Produkty OZONE a MYSTIC se slevou 15 % !!!
Produkty MBS MOUNTAINBOARDS se slevou 20% !!!
Produkty LOADED LONGBOARDS se slevou 15 % !!!


 



Jako vždycky kolem Václava svatého (neplést s nesvatým Vencecíčkem) se na tradičním místě na letišti Milowitz uskuteční MČR v landkitingu a kite fesťák pro sportovce, nadšence, zvědavce i běžné čumilstvo či večerní pařičstvo.
 

Kde se akce koná: letiště Boží Dar u obce Milovice
Termín konání akce: 27. - 30.9.2012
 

Předběžný program:
 

čtvrtek 27.9. ... vystavení akce, první bír, trénink a podle stavu první rozjížďky

pátek 28.9. ... brutální rozjezd akce, všechno kolem kitingu na land, snow a vodu k vidění, vyzkoušení, objednání či koupení u našich partnerů na místě, stačí je oslovit. Dále pak rozjížďky v buggy race, mtb race a mtb freestyle. večer pak tradičně vydatná oslava našeho krásného sportu (tentokráte evidentně akorát s pívem, ale supr čupr!)

sobota 29.9. ... pokračování akce aneb ulov si svého trenéra, kterej ti vysvětlí, ukáže a naučí lítat! Ptej se, koukej, protože pokračují závody plné celé české kite celebřitní i celé řitní špičky! Večer druhá, zásadní oslava větru a vody ve všech skupenstvích.

neděle 30.9. ... pokračování rozjížděk a fesťáku, odpoledne ustavení vítězů na bednu, poháry, medaile, ceny a domů!

pondělí 31.9. ... to už není, neasy! :-)


 

plakát závodů


Případné dotazy rádi zodpovíme v "komentářích" pod článkem.

Vložil: Zelda - Boneshaker, 25.09.2012

T.T.
29.09.2012, 12:41:32

Teda chlapi vy si umíte vybrat termín...to je snad letos jedinej víkend bez větru..nebylo to náhodou loni stejný?To je teda pech..no snad se to nadechne alespon v neděli.

Odpovědět
Komentáře
Fórum
Bazar - nové

Kontakt | Zpracování osobních údajů | FAQ | Návod na vložení článku

mystic kiteboardingmystic kiteboarding facebookozonekites czech facebook pageozonekites international facebook pagemystic kiteboardingmystic kiteboarding facebookozonekites czech facebook pageozonekites international facebook page

design & code puradesign.cz