• header
DRIVEN
BY
RIDERS
SNK \ Akce \ Zobrazení

Mistrovství ČR Abertamy Snowkite Open

 
INFO O ZÁVODECH:
 
Závod nachystali Kite Centrum Abertamy a Aphrodite Airlines  pod záštitou Asociace českého powerkitingu a s podporou historicky první Mistrovství ČR Abertamy Snowkite Open. V nádherném krušnohorském prostředí kitecentra Abertamy se bude závodit v kategorii freestyle , best trick a okruhovém race závodě.
 
V pátek 10.2. budou probíhat tréninky, které večer přejdou do úvodní party podniku za doprovodu DJs Katcha a Baloo. V sobotu 11.2. proběhnou od dopoledních hodin oba závody a večer v 21:00 pak slavnostní vyhlášení vítězů. Celý den a noc budou hrát SUBSTANCE-D project.  
V neděli 12.2. pak bude na všech Freestyle překážkách probíhat foto a video session pro mediální partnery. Náhradní program do bezvětří. Freestyle tažený bungee gumovým lanem,.
  
O občerstvení se postarají zkušení barmani od Jägermeister a RedBull. Pro závodníky je nachystáno mnoho zajímavých cen v dosud rekordních hodnotách. Kite vybavení a hlavně týdenní  zájezd na kyperský spot Aphrodite Beach Front Village. Startovné je stanoveno na 300 Kč, dívky zdarma. Pro diváky je celá akce zdarma.
Z celé akce se navíc můžeme těšit na video z produkce BEDNA FILMS, které bude k vidění na vybraných televizních kanálech.
 
Plánované mediální výstupy:
Freeride.cz
Wakemag.cz
TV prima
TV ČT1
TV Metropol
 
Web info:
 
 
 
 
Vložil: admin1, 23.01.2012

Marian
26.01.2012, 11:42:22

snahu odměním účastí

Odpovědět
stejnaci.eu (profil)
25.01.2012, 00:46:40

mate to tam paradne zmakly je videt za tim kus prace. palec nahoru.

Odpovědět
Jerry (profil)
24.01.2012, 18:59:16

Moc rád bych se přijel podívat , Budu potřebovat řetězy , nebo to zvládnu bez nich????

Odpovědět
jeseter
23.01.2012, 20:02:11

Jo,jo.Takhle by to asi mělo vypadat.Všichni kdo by chtěli pořádat závody by si měli brát příklad.Doufám,že se Vaše snaha a dobře odvedená práce s přípravou závodu promítne v účasti jezdců a aspoň trochu slušným počasím.Tahosh a spol.-dávám palec hore a dorazím.

Odpovědět

Nový komentář:

* Jméno:
* E-mail:
www:

Text příspěvku:

Komentáře
Fórum
Bazar - nové

Kontakt | Zpracování osobních údajů | FAQ | Návod na vložení článku

mystic kiteboardingmystic kiteboarding facebookozonekites czech facebook pageozonekites international facebook pagemystic kiteboardingmystic kiteboarding facebookozonekites czech facebook pageozonekites international facebook page

design & code puradesign.cz