• header
DRIVEN
BY
RIDERS
SNK \ Akce \ Zobrazení

LIPNO SNK SESSION VOL.1. - REPORT (extra long)

Na Lipno jezdíme už od dob obytňáků s nálepkama DDR a že je to ráj windserfařů a v zimně bruslařů je známo už dávno. Ale po tom co sme propadli drakiádě a ještě to začali myslet trochu vážně s all-boards crew sme si řekli, že by sme vo sobě měli dát vědět a ukázat na co že je Lipno nejlepší!

 
Inu slovo dalo slovo, telefony sme skoro uvařili, otravovali pár sponzorů, modlili se k mrazíkovi za teplotu,  k soudruhům co umí poručit VĚTRU, dešti no a LIPNO SNOWKITING SESSION proběhnuvší 20.-21.února byl na světě! V pátek večer proběhla poslední válečná porada v místě činu(bohužel už s nákým tím drinkem na posilněnou) a sobotní pekelné stávání na sedmičku předurčilo běh dalších událostí.
 
 
Na desítku stany stojí, párky se hřejí, music jede, ale slibovaných 6-8 m/s pořád nigde. Doražejí první pro-rideři, dychtiví nováčci, budoucí kiteři, náhodní kolemjdoucí i hostesky z médií a plácek se začíná pěkně plnit.
 
Proklínáme windguru, dáváme posledních pár minut Tomášovi Braunerovi (jedoucího na závody z dovči v Italii od 02:00 ráno!!! Udělujeme 2 bludišťáky za odhodlání!!!) a spouštíme program.
           
V jedenáct definitivně vzdáváme čekání na slibovaný stabilní WIND a jdeme do okruhových závodů. Vzhledem k počtu závodníků se jednou zvlášt SKI (13 riderů) a SNB (11 riderů). Race je vypsán na jedno kolo s předpokládanými 3 rozjížďkami. Aby se závodníci nenudili je nastaven poměrně velký rádius a postartovní stoupání k první bóji (zvlášť v některých no-wind pasážích) odděluje zrno od plev.
 
Rozjížďku numero UNO pro sebe ukořisťují v lyžích Petr Petráš (koma) a ve snb Tomáš  Brauner(easyfly) – tomu se říká veni, vidi, vici ne ? :o) . Po pauzičce na oběd a vzývání pána větru (které je nám stejně ho… platné) o půl druhé startujeme round TWO.
 
 
Lyžařům docela pěkně foukne a race je poměrně rychlou záležitostí. Rozjížďku pro sebe lišáckým trikem hned po startu naprosto jednoznačně získává Filip Ševčík (mushow). Na nic nečekáme a startujeme snowboarďáky , kteří jsou na tom bohužel s windem o poznání hůře :o/ . To však nezabrání dvojičce Tomáš (easyfly) a Lukashovi (hrkr) si to ostře rozdat o každý metr. Do půle závodu není stále jasno, ale ve traverzu na druhou bóji má Lukash (hrkr) jednoznačně navrch a zaslouženě s mazáckým air to blind protíná cílovou čáru druhé rozjížďky.
Mezitím probíhá hojná účast na Basic kurzech, testování nových hraček od Ozone a EasyFly a rabování přichystaného all-boards krámku (a to jak větrem tak i účastníky :oD ).
Klopím do sebe rychlého Lázeňáka (purkmistru díky!!!) na zahřátí a větru na vztek startujem poslední dnešní rozjížďku. Lyžaři sice občas tahají draka než drak je, ale nakonec všichni dokiteloopují do cíle, kterým jako první projíždí o5 Petr Petráš (koma). Nutností se v patové situaci prvního a druhého místa, stává rozjížďka snowboardů. Bohužel ti si dnes vybírají svoji smůlu do dna a v naprostém no-wind zewlingu všech závodníků tuto rozjížďku přerušujeme. Velikánské (alespoň tři) bludišťáky zde udělujeme za morál Tomášovi (easyfly) a Verun (hrkr), kteří neslyšeli sirénu oznamující konec rozjížďky a poctivě si po 15ti minutovém no windu objeli celou trasu, RESPECT!!!
After párty startuje véčou v narvaném hotelu Racek a promítáním kite videí a fotek z nabitého dne. Kolem deváté (nepřespavší prominou!) vyhlašujeme výsledky:
pořadí jméno team
1 Petr Petráš koma
2 Jirka Pospíšil easyfly
3 Filip Ševčík mushow
4 Tomáš Chřibský  
5 Martin Lafek  
6 Pavel Zíka  
7 Petr Šlapal pegas
 
A po férovém kámen-nůžky-papír ( žádný lizard ani spock nebyli povoleni – RAĎáku!!!) mezi plichtícím 1. a 2. místem i výsledky SNB:
 
pořadí jméno team
1 Tomáš Brauner easyfly
2 Lukash Vogeltanz kiteboarding.cz
3 Verun kiteboarding.cz
4 Mandusáček koma
5 Sicky all-boards
6 Patrik Brixi koma
7 Jan Shorný  
 
 
 
 Nutné fotozz vítězů a párty může začít. Přiznávám, že jsem si zapití svých narozek nechal až sem , takže více než malé množství různých realitu pozměňujících látek způsobilo značné zkrácení popisu toho co se odehrálo (ale to spíš všíchni zúčastnění uvítají ne ?! :o) ). Co se však opomenout nedá, je vyhodnocení soutěže MOST SUMMER KITER - celý večer si hlídám jediného soupeře na place - Dejva, když dojde k hodině H a já se již těším na láhev s plachetnicí , opět nám kdosi BERE VÍTR z PLACHET!!! Kdo tam byl ví a kdo nebyl může litovat a aby brečel ještě víc check this:
Že se toho vypilo dost potvrdilo pravidlo: „Když se dost kiterů ožere, těch pár střízlivejch si užije luxusní pojezd“!!! AZURO, 6-8 m/s hned od rána dává tušit parádnímu druhému dni. A je to tak, šický (konečně i pořadatelé :o) ) berou draky a testují matroš, tricky i nekonečné pláně, zátoky a ostrovy na největším snowkite spotu v ČR!
 

BIG THX to:

  • ZuZaček - především za trpělivost se mnou v sobotní ránno :oD
  • David, Dave, Míla, Sestřička, Míra, Paječka, Káta, a mamince s tatínkem za tvrdou dřinu
  • Filipovi (mushow), Jirkovi a Tomášovi (easyfly), SP vázka , Lubanovi (purkmistr), personálu a majitelům hotelu Racek – za ceny, podporu, rady a pomoc při akci
 
Samozřejmě Vám všem za účast !!!
 
Speciál THX Davidovi za flasku portského, která padla při psaní těhle písmenek :o)
 
Komplet fotogalerie na all-boards  HERE (bude nebojte)

Některé další fotogalerky:

 kluci z Koma - HERE

 kluci z BoneShakeru - HERE

 za použití fotek děkujem Lukáši Kochovi a www.62m-bungee.cz

Mediální kecy a prdy:

 radio FAKTOR - HERE

 českokrumlovský plátek - HERE

 

See ya next time on the WATER!!!

Vložil: susanAll-Boards.cz, 24.02.2010


Žádné komentáře.

Nový komentář:

* Jméno:
* E-mail:
www:

Text příspěvku:

Komentáře
Fórum
Bazar - nové

Kontakt | Zpracování osobních údajů | FAQ | Návod na vložení článku

mystic kiteboardingmystic kiteboarding facebookozonekites czech facebook pageozonekites international facebook pagemystic kiteboardingmystic kiteboarding facebookozonekites czech facebook pageozonekites international facebook page

design & code puradesign.cz