• header
DRIVEN
BY
RIDERS
SNK \ Články-lokality \ Zobrazení

Snowkiting spot - Odranec (Vysočina)

Spot Odranec se nachází na Českomoravské Vysočině, nedaleko známého spotu Pohledec u Nového Města. Výhodou je nadmořská výška, která je okolo 750m.n.m., což znamená dostatečné množství sněhu a větru.

Odranec - pohled na SZ stranu spotu.

Co jsem z pojezdu na Odranci vypozoroval, pojezd bude možný na všechny směry větru. JV a potom hlavně SZ wind bude na spotíku lahůdkovou záležitostí. Na JV vítr můžete využít sice celou arénu, jen s tím, že druhá rozlehlejší část je schována za hřebenem, což znamená trošku horší návrat k místu výjezdu. Na SZ potom můžete využít celou plochu, kdy vítr fouká do kopce, což je ideální. Celá aréna je mírně zvlněná a sem tam narazíte ostrůvky stromů. Každý si ale tady najde to své.

JV strana spotu Jízda po hřebeni, kde je vítr nejsilnější
Ostrůvky stromů nedělají spot nudným
Pohled na JV stranu Freeride na vrcholu spotu

Na Odranec se dostanete pres Nové Město, potom projedete Pohledcem a asi po pěti kilometrech po hlavní narazíte na odbočku Odranec. Je to jednoduché a super alternativa, pokud je na Pohledci málo sněhu, nebo vás to tam už nebaví. Parkovat můžete ve vesnici, nebo jako já, u mistniho kravína, kde ale není moc místa.

Mapa

Předpověď pro danou oblast

Odranec je příjemnou alternativou, pokud jezdíte na terénech kolem Nového Města. Sednete do auta a za 10min jste na místě. Na SZ wind se urcite na spotik ještě podívám.

Switch


Vložil: Switch, 18.01.2010

sipfx
18.01.2010, 16:49:52

Luxusni mistecko.

Jakej jste tam meli vitr? 

Odpovědět
switch (profil)
18.01.2010, 19:30:35

Byl jsem tam ct a pa, ve ctvrtek super 6-9m/s, v patek slabsi kolem 4-6m/s, na freeride ale fklidu...

Odpovědět

Odpověď na komentář:

sipfx
18.01.2010, 16:49:52

Luxusni mistecko.

Jakej jste tam meli vitr? 

* Jméno:
* E-mail:
www:

Text příspěvku:

Komentáře
Fórum
Bazar - nové

Kontakt | Zpracování osobních údajů | FAQ | Návod na vložení článku

mystic kiteboardingmystic kiteboarding facebookozonekites czech facebook pageozonekites international facebook pagemystic kiteboardingmystic kiteboarding facebookozonekites czech facebook pageozonekites international facebook page

design & code puradesign.cz