• header
DRIVEN
BY
RIDERS
SNK \ Články-lokality \ Zobrazení

Miličín

A máme tu pro vás další velmi oblíbenou lokalitu zvanou Miličín. Tato lokalita je výjimečná svojí polohou a dostupností z Prahy, rozmanitým terénem pro všechny styly ježdění, otevřeností na všechny směry větru a dostatkem sněhu v zimním období. Lokalita se rozkládá hned za městečkem Miličín (pokud jedete od Prahy) a leží v oblasti, která je pro své drsné klimatické podmínky nazývána "Česká Sibiř".

Jedná se o území Miličínské vrchoviny s nejvyššími body Kalvárií (698 m nad mořem) a Mezivraty (714 m nad mořem). Kdo již Miličín dříve navštívil dobře ví, že cesta po dálnici D1 na Brno, dále přes Benešov až na místní parkoviště netrvá déle než 40min (60km z Prahy). Jediné menší omezení je kapacita parkoviště (asi tak pro 7 aut) hned na vrcholu kopce, kde je nejlepší přístup a nejvíce se jezdí.

Počasí:
- předpověď větru a směru větru

Obec Miličín:
- www.milicin.cz

 

Vložil: admin, 08.12.2009

Dana
12.01.2019, 22:05:39
Kolik to stoji?Odpovědět
Komentáře
Fórum
Bazar - nové

Kontakt | Zpracování osobních údajů | FAQ | Návod na vložení článku

mystic kiteboardingmystic kiteboarding facebookozonekites czech facebook pageozonekites international facebook pagemystic kiteboardingmystic kiteboarding facebookozonekites czech facebook pageozonekites international facebook page

design & code puradesign.cz